Debat: Kommuneskat

Kommuneskat - betaler vi for meget eller for lidt?

2 borgerligere politikere har sat hinanden i stævne og vi har påtaget os at facilitere debatten omkring kommuneskat.

Mandag den 10. august 2020 kl. 17.00 - 18.00 afholdes der kommuneskat-debat, når Kristian Skov-Andersen fra Venstre og Rune Kristensen fra Konservative har sat hinanden i stævne. Moderator på debatten er Kim Palm fra Sjællandske Medier.

Kristian Skov-Andersen

Kristian Skov Andersen, Venstre      Venstre logo

Venstre går ind for lavere skatter. Både top- og selskabsskat kunne med fordel sænkes.
Udligningspengene er dog øremærket til Næstveds skrantende velfærdsydelser til børn, skoler, ældre og handicappede.
På flere af disse felter kan vi nærmest ikke være niveauet bekendt, og det er et problem i forhold til tiltrækning og fastholdelse af gode skatteborgere.
Desuden er første indhug i de penge gjort med svømmehallen.

- Kristian Skov-Andersen

Rune Kristensen

Rune Kristensen, Konservative       Det Konservative Folkeparti logo

Jeg håber med denne debat, at Venstre ombestemmer sig, så vi kan sænke skatten i Næstved, når nu staten vil kompensere næsten hele udgiften.
Det skal kunne betale sig at arbejde, og borgerne i Næstved vil i disse tider have god gavn at få lidt flere penge på kontoen til at forsøde tilværelsen og sætte gang i forbruget.
Pengene har det som bekendt bedst i borgernes lommer.

- Rune Kristensen

Debatten afholdes mandag den 10. august 2020, kl. 17.00-18.00, på Hotel Vinhuset, Sct. Peders Kirkeplads 4, 4700 Næstved.

Covid-19 situationen giver os en begrænsning på 50 deltagere og vi streamer derfor hele debatten på Næstved Erhvervsforenings facebookside.

Deltagelse er gratis for Næstved Erhvervsforenings medlemmer, og du tilmelder dig her.