Den Digitale Handelsby

Næstved Erhvervsforening og Næstved Cityforening inviterer til en eksklusiv mulighed for at deltage i forhåndsinformation op til åbningen af Den Digitale Handelsby i Næstved.

Onsdag den 22. september 2021, kl. 17.00 - 19.00

I hjertet af Næstved på Axeltorv åbnes dørene for de lokaler, som i løbet af oktober og november bliver byens samlingspunkt, når det kommer til den digitale omstilling og moderne forretningsdrift.
Her vil arrangementer og kurser i massevis blive afholdt - alle med et simpelt formål at vækste virksomheder i Næstveds online tilstedeværelse og kompetencer.
Du har nu mulighed for at tage forskud på programmet før alle andre med arrangementet, hvor alle aktiviteterne præsenteres og interessante indlæg vil blive holdt.

17.00 - 17.05 Velkommen
Velkommen til det nye center på Axeltorv 9A ved Næstved Erhvervsforening

17.05 – 17.20 Den Digitale Handelsby
Jonas Madsen fra KPI Communication viser lokalerne frem og giver en kort introduktion til projektet.

17.20 – 17.30 Gåtur
Vi går til Kompagnihuset, Kompagnistræde 1, 4700 Næstved.

17.30 – 18.00 Den Digitale Handelsby
Jonas Madsen fra KPI Communication informerer om projektet som du de næste par måneder kan blive en del af og tilføre din virksomhed større digital viden. Der vil blive mulighed for spørgsmål og debat.

18.00 – 18.30 Casestory fra Brotorvets Cykler i Næstved
Rikke Jensen fra Brotorvets Cykler giver gode eksempler på vigtigheden af den digitale indsats for en traditionel hverdagsbutik med lokal handel.

18.30 – 19.00 Networking blandt medlemmer
Næstved Erhvervsforening og Næstved Cityforening er vært ved en sandwich og lidt forfriskning. KPI Communication og Næstved Erhverv svarer på individuelle spørgsmål.

19.00 Tak for i dag

Tilmelding senest 20. september 2021.

Arrangementet er eksklusivt og gratis for medlemmer af Næstved Erhvervsforening og Næstved Cityforening.

Næstved Erhvervsforening logo       Næstved City logo

Indtast din mailadresse