Log ind
Erhvervskonference

Erhvervskonference

Kom med til Næstved Kommunes Erhvervskonference og få indflydelse på fremtidens erhvervspolitik for hele Næstved Kommune.

Dansk erhvervsliv står overfor usikre tider med nøgletal, som stikker i mange retninger. Samtidig står hele samfundet overfor komplekse udfordringer såsom, hvordan vi kommer i mål med den grønne omstilling, fortsat fokus på øget digitalisering og rekrutteringsudfordringer. Krydret med lokale ”Næstved-udfordringer” (Infrastruktur og mobilitet, kvalificeret arbejdskraft), tegner der sig et billede af fremtiden, hvor vi i samspil skal kunne gribe de muligheder, der kommer.

Du skal derfor deltage hvis:

  • Du har en holdning til, hvordan Næstved Kommune bliver et bedre sted at drive virksomhed.
  • Du gerne vil påvirke, hvordan Næstved Kommune arbejder med erhverv de næste 4 år via direkte adgang til politikere og administration.

De erfaringer, der indsamles i forbindelse med konferencen, tages med i det videre arbejde med den kommende erhvervspolitik for Næstved Kommune. Erhvervspolitikken sætter rammen for kommunens indsats
på alle erhvervsrelaterede områder, herunder grøn energi, opkvalificering af eksisterende arbejdskraft og tiltrækning af nye dygtige medarbejdere og meget andet, som i dagligdagen har direkte betydning for alle kommunens virksomheder.

Konferencen er derfor din virksomheds mulighed for at være med til at sætte retning for kommunens erhvervsindsats.

Frem mod konferencen vil der desuden blive udsendt et spørgeskema til alle virksomheder i Næstved Kommune, som vil danne datagrundlaget for de fælles drøftelser.

Hele processen munder ud i en ny erhvervspolitik for Næstved Kommune medio 2023.?


Tid og sted

Erhvervskonferencen afholdes den 27. februar 2023, kl. 16.00 - 20.00 på VUC Storstrøm, Teatergade 23, 4700 Næstved.


Program


Kl. 16.00
Ankomst ved Borgmester Carsten Rasmussen

Kl. 16.15
Lotte Hansen: Bæredygtig forretning – har vi råd til at lade vær´?

Lotte Hansen er en af landets tungeste strategiske rådgivere og ekspert inden for bæredygtighed. Lotte har arbejdet indgående med energi, klima og grøn omstilling i over 20 år og har et særligt fokus på udvikling af
bæredygtighedsstrategier i små og mellemstore virksomheder. Lotte vil tage temperaturen på den grønne omstilling blandt virksomhederne i Næstved Kommune og give konkrete råd til, hvordan man kommer i gang med bæredygtighedsarbejdet og samtidig få en stærkere forretning.

Kl. 17.00
Drøftelser og input ved bordene: Hvordan designer vi fremtidens erhvervspolitik?

  • Hvad er det vigtig for dig, bliver adresseret i en kommende politik?
  • Hvordan kan Næstved Kommune i højere grad fjerne barrierer for din virksomheds succes?

Kl. 17.45
Louise Holm: Fra startup til etableret virksomhed - En succeshistorie på trods!

Med en atypisk baggrund og med greb som promovering via sociale medier og distanceledelse af medarbejdere har Louise Holm formået at skabe en moderne virksomhed med base i Næstved, som er lykkedes med at introducere værdien af boligstyling til hele Danmark. Med afsæt i sine erfaringer vil Louise komme med bud på hvilke muligheder vækstvirksomheder skal gribe, samt hvilke udfordringer vi sammen kan rydde af vejen!.

Kl. 18.15
Pause: Lidt godt at spise og mulighed for networking

Kl. 18.45
Jesper Holst-Schmidt: Ti gode råd til vækst og tiltrækning af investeringer

Jesper Holst Schmidt har bl.a. en baggrund som CEO for lokale virksomheder som Kähler design og That’s Mine og har i dag også bestyrelsesposter og investeringer i start-ups og SMV´er med fokus på vækst og skalering. Jesper har derfor et unikt udgangspunkt for at komme med bud på, hvad man skal være opmærksom på, når man som virksomhed gerne vil tiltrække investeringer.

Kl. 19.15
Drøftelser og input ved bordene: Hvordan omsætter vi gode ideer til virkelighed?

  • Hvordan omsættes politikken til forandring som gør livet lettere for Næstved erhvervsliv?

Kl. 20.00
Afrunding og tak for i dag


Tilmelding

Det er gratis at deltage i arrangementet, hvor der også vil blive serveret mad og drikke.


Download printvenlig invitation

Her kan du downloade Næstved Kommunes invitation til Erhvervskonferencen.