Log ind
Morgenbrief hos Novenco

Morgenbrief hos Novenco

Næstved Kommune og Næstved Erhverv inviterer det lokale erhvervsliv til dialogmøde hos Novenco i deres nye domicil. 

I efteråret 2023 flyttede NOVENCO Building & Industry ind i deres nybyggede, klimavenlige og topmoderne domicil på Øverup Erhvervsvej. Kom med og se det splinternye og flotte hovedsæde, og hør om driften af en opdateret og moderne industrivirksomhed.

Morgenbrief er et uformelt morgenmøde, hvor erhvervslivet kan komme med ind i kommunens maskinrum. Her kan du få en snak om udviklingsprojekter og tiltag af interesse for erhvervslivet.

Udover Borgmester Carsten Rasmussen og kommunaldirektør Camilla Nowak deltager ligeledes flere direktører og centerchefer fra Næstved Kommune, og det vil derfor være en god mulighed for at få en snak om det, der rør sig hos dig.

 

Tid og sted

Arrangementet afholdes tirsdag 5. marts 2024, kl. 7.00 - 8.30 og finder sted i NOVENCO Building & Industrys nye lokaler på Øverup Erhvervsvej 50-52, 4700 Næstved. 


Program


Kl. 7.00
Ankomst, let morgenmad og velkomst ved borgmester Carsten Rasmussen.

Kl. 7.15
Præsentation af NOVENCO Building & Industry ved direktør Lars Erick Knaack.

Kl. 7.30
Teknisk direktør Willy Feddersen fortæller om udviklingen af erhvervsarealer, og hvilke projekter kommunen har i støbeskeen. Han runder også kommunens arbejde med Dogme 2024, der skal styrke samarbejdet mellem kommunen og erhvervslivet.

Kl. 7.45
Næstved Erhverv arbejder strategisk med at tiltrække nye virksomheder til Næstved. Erhvervsdirektør Rasmus Holst-Sørensen og investeringschef Michael Kristiansen fortæller, hvordan den indsats foregår i praksis.

Kl. 8.00
Mulighed for rundvisning på NOVENCO Building & Industrys nye domicil og fabrik.

Kl. 8.30
Tak for i dag

Tilmelding

Det er gratis at deltage i arrangementet, og der er sidste frist for tilmelding den 1. marts.

Du kan læse mere om arrangementet, og tilmelde dig her.

 

Vi glæder os til at se dig!