Nytårskur 2022

Traditionen tro inviterer Næstved Erhverv og Næstved Erhvervsforening til nytårskur for det lokale erhvervsliv, så vi kan ønske hinanden et godt nytår.

Så står et nyt år for døren.

Traditionen tro inviterer vi til Nytårskur, hvor vi får et indspark fra en gæstetaler, som kan være med til at skubbe lidt til vores mønstre, tanker eller udvikling.

På nytårskuren kårer vi også Årets Iværksætter.
Prisen går til en ny virksomhed, som er innovativ og har præsteret et bemærkelsesværdigt økonomisk resultat i positiv retning, har skabt arbejdspladser i Næstved kommune, og som er synlig i det marked, virksomheden befinder sig på.

Programmet for eftermiddagen er ved at komme på plads.
Vi opdaterer denne side, så snart vi er klar til at løfte sløret.

Sidste tilmeldingsfrist er mandag den 10. januar 2022, og deltagelse er gratis.
Der vil på denne side blive indsat et link til tilmelding, når vi er klar til at tage imod tilmeldinger - men husk at reservere datoen!

Vi glæder os til at se dig!

Næstved Erhvervsforening og Næstved Erhverv

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på telefon 81 44 22 13