Nytårskur 2022

Traditionen tro inviterer Næstved Erhverv og Næstved Erhvervsforening til nytårskur for det lokale erhvervsliv, så vi kan ønske hinanden et godt nytår. Ved dette års nytårskur sætter vi fokus på kvinder i ledelse.

Så står et nyt år for døren.

Traditionen tro inviterer vi til Nytårskur, hvor vi får et indspark fra en gæstetaler, som kan være med til at skubbe lidt til vores mønstre, tanker eller udvikling. I år er der fokus på kvinder i ledelse.

Bodil Nordestgaard Ismiris indleder ved at sætte fokus på det danske paradoks – hvorfor er der ikke flere kvinder i ledelserne, når vi har adgang til nogle af verdens mest veluddannede kvinder? Oplægget vil belyse
myter og barrierer, der begrænser kvinders vej mod toppen og give bud på, hvad det er, der skal til.

Anne Sophia Hermansen kommer med et kritisk blik på, hvorfor det ikke er nok at gøre som i går og rekrutterer, som man plejer, og hvorfor en mandebestyrelse ikke kan fortsætte med at gå lykkeligt gennem livet
uden ballade. Anne Sophia Hermansen er kulturkommentator, kritiker og litteraturhistoriker på Berlingske. Hun bliver fremhævet som en af de kvinder, der har størst indflydelse på samfundsdebatten.

På billederne her ses Bodil Nordestgaard Ismiris og Anne Sophia Hermansen

Bodil Nordestgaard Ismiris    Anne Sophia Hermansen

Til nytårskuren kårer vi også årets Iværksætter 2022. Prisen går til en ny virksomhed, som er innovativ og har præsteret et bemærkelsesværdigt økonomisk resultat i positiv retning, har skabt arbejdspladser i Næstved kommune, og som er synlig i det marked, virksomheden befinder sig på.

Kl. 15.00
Ankomst og tid til netværk

Kl. 15.45
Året der gik, og året der kommer
v/ Carsten Rasmussen Borgmester

Kl. 16.00
Næstved Erhvervsforening
v/ Helle Bjerregaard Andresen, formand for Næstved Erhvervsforening

Kl. 16.10
Kåring af Årets Iværksætter 2022

Kl. 16.20-16.40
Det danske paradoks
v/ Bodil Nordestgaard Ismiris

Kl. 16.40 - 18.00
Hvorfor skal der flere kvinder i bestyrelser og ledelser?
v/ Anne Sophia Hermansen

Kl. 18.00
Tak for i dag

Sidste tilmeldingsfrist er den 10. april 2022, og deltagelse er gratis.
Der vil på denne side blive indsat et link til tilmelding, når vi er klar til at tage imod tilmeldinger - men husk at reservere datoen!

Vi glæder os til at se dig!

Næstved Erhvervsforening og Næstved Erhverv

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på telefon 81 44 22 13