Politisk status for erhvervslivet i Næstved

Vi forventer en heftig debat, når borgmester Carsten Rasmussen og Kristian Skov-Andersen samt fire erhvervsfolk udfordres af erhvervslivet i Ny Ridehus.
Eftermiddagens og aftenens debat vil blive konsekvent og knivskarpt styret af Clemens Kjersgaard.

Eftermiddagen starter med opskriften på, hvordan Ikast-Brande er nået toppen på DI's liste over Danmarks bedste erhvervsklima. Opskriften kommer fra tidligere kommunaldirektør i Ikast-Brande kommune Henning Hansen.
Vi håber, at blive klog på, hvordan erhvervslivet i Næstved kan forbedres, så vi opnår en positiv erhvervsudvikling og velstand for os alle.
Aftenen slutter af med Clement Kjersgaards eget syn på, hvordan verden og Danmark ser ud om 10 år.

16.45 – 16.55 CHECK IN

17.00 – 17.05 VELKOMST VED TORBEN JOHANSEN, NÆSTVED ERHVERVSFORENING

17.05 – 17.25 ”HVOR LANGT ER DER TIL IKAST-BRANDE?”
Tidligere kommunaldirektør i Ikast-Brande kommune, Henning Hansen, fortæller om deres vej til toppen mod Danmarks bedste erhvervsklima.

17.30 – 19.00 VEJEN TIL FREMTIDENS VÆKST
Clement Kjersgaard styrer den livlige debat med et panel bestående af de to politikere borgmester Carsten Rasmussen og borgmesterkandidat for Venstre
Kristian Skov-Andersen.
Derudover vil panelet bestå af Johnny Aalbaek Jensen, Moeller & Devicon, Jørn Johansen, Jørn Johansen A/S, Mads Elming, Ardagh Group Nordic og Henning Hansen, tidl. kommunaldirektør Ikast-Brande kommune.
Under debatten vil der være mulighed for at stille spørgsmål fra salen til panelet.

19.00 – 19.45 MIDDAG

19.45 – 21.30 DANMARK OG VERDEN OM 10 ÅR
Hvordan er dansk politik blevet anderledes? Hvordan har politikerne og partierne forandret sig? Og hvor er magten i dag?
Clement Kjersgaard vil fortælle og underholde med hans egen vurdering af det danske og internationale samfund om 10 år.

Læs mere i vores invitation her.

Når vi går hjem har vi dermed fået opskriften på, hvordan Næstved får Danmarks bedste erhvervsklima og hvordan vi sikrer lokal vækst i fremtiden.
Vi glæder os til at se mange erhvervsfolk og politikere i Ny Ridehus.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på telefon 55 73 66 99.

Husk at deltagelse er gratis for 2 personer pr. medlemsvirksomhed og alle personer skal tilmeldes enkeltvis.

Indtast firmanavn