Virksomhedscrawl 2020

Torsdag den 18. juni 2020, kl. 14.00 - 20.00

En inspirationstur for alle medlemsvirksomheder i Næstved Erhvervsforening, hvor vi besøger 3 virksomheder, der hver især har og har haft stor betydning for Næstved igennem rigtig mange år.
Vi ser frem til nogle spændende timer, hvor busser kører os sikkert igennem kommunen, hvor der er tid til networking undervejs.

Du skal blot læne dig tilbage og forhåbentlig suge til dig med ny viden med programmet for dagen.

Programmet er ved at komme på plads, så hold øje med denne arrangementsside.

Tilmelding senest torsdag 11. juni 2020.

Arrangementet er gratis for medlemmer – ikke medlemmer betaler kr. 575,- (ved indmeldelse i Næstved Erhvervsforening modtages kreditnota).
Maks. 50 personer kan deltage, så derfor er der tilmelding efter "først til mølle" princippet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på telefon 55 73 66 99.