Virksomhedscrawl 2021

Torsdag den 9. september 2021, kl. 14.00 - 19.30

Vi byder velkommen til inspirationstur for alle medlemsvirksomheder i Næstved Erhvervsforening. På denne dag besøger vi tre virksomheder, der hver især får eller har haft stor betydning for Næstveds erhvervsliv igennem mange år.

Vi ser frem til nogle spændende timer, hvor vi kommer rundt i kommunen og du skal blot læne dig tilbage og forhåbentlig suge til dig med ny viden og inspirerende indlægsholdere.

13.45 Afgang med bus
Afgang med bus fra busholdeplads på Næstved station (der serveres sandwich i bussen)

14.00 – 15.30 BonBon land
Få indblik i hverdagen i den store forlystelsespark og hvilke udfordringer Corona har haft.
Derudover vil Lars Fahlmann fortælle om den første tid som ny direktør.
Der bliver også mulighed for at få vind i håret i en af forlystelserne.

15.45 – 16.30 Næstved Retail Park
Hør om det nye spændende projekt, der er under opbygning ved Næstved Storcenter. Det er en af Danmarks største box-shopejendomme.
Kom og se det store byggeri og hør om hele processen fra entreprenør H. Daugaard Pedersen

16.45 – 17.30 Remisen – iværksættermiljø
Vi besøger iværksættermiljøet, hvor unge iværksættere har muligheden for
at udleve deres drøm om at starte egen virksomhed.
Mød Jakob Spodsberg, der vil fortælle om rejsen fra starten til der hvor de er nu.

17.45 – 19.30 VUC
Hør om det nye Campus i Næstved og se deres flotte bygning.
Vi skal besøge det ”nye” VUC og se det flotte byggeri, samt høre om tankerne bag fremtidens uddannelsessted.

Efter rundvisning på VUC, er der spisning med mad fra Spiseriet.

19.30 Tak for i dag

Tilmelding senest 3. september 2021.

Arrangementet er gratis for medlemmer – ikke medlemmer betaler kr. 575,- (ved indmeldelse i Næstved Erhvervsforening modtages kreditnota).
Maks. 50 personer kan deltage, så derfor er der tilmelding efter "først til mølle" princippet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på telefon 81 44 22 93.