Virksomhedscrawl 2022

Onsdag den 28. september 2022 kl. 12.30 – 20.30

Vi byder velkommen til inspirationstur for alle medlemsvirksomheder i Næstved Erhvervsforening. På denne dag besøger vi tre virksomheder, der hver især får eller har haft stor betydning for Næstveds erhvervsliv igennem mange år.

Vi ser frem til nogle spændende timer, hvor vi kommer rundt i kommunen og du skal blot læne dig tilbage og forhåbentlig suge til dig med ny viden og inspirerende indlægsholdere.

Programmet for dagen ser således ud: (vi fragtes med Fladså Turistbus mellem de forskellige virksomheder)

ZBC, Handelsskolevej 3, Næstved – inkl. frokost

ZBC, Oplæg v/ rektor Mette Tram Pedersen.
Ud over information omkring skolen, vores uddannelser og lokationer, vil der også være fokus på følgende temaer:
Erhvervsrettede uddannelsers udfordring og betydning i et samfund, der savner praksisorienteret og faglært arbejdskraft.

Mammut Hoffmann, Tekstilbuen 1A, Næstved
Oplæg v/ direktør Michael Graversen
Michael vil fortælle om fusionen mellem Mammut Work Wear og Hoffmann Firmatøj
i 2021 samt hvilke udfordringer der kan være med en produktion i
Ukraine.

Fensmark Brugsforening, Superbrugsen, Næstvedvej 2, Holmegaard
Oplæg v/ Hans Larsen
Fensmark brugsforening FB grundlagt i 1875. Han har netop fejret 25 års jubilæum ( 1 juli 2022 )
I dag tæller Fensmark Brugsforening også Glumsø SuperBrugsen med 110 medarbejdere og har på 25 år udviklet og løftet omsætning 5 til 6 gange. Butikken er udvidet og ombygget butikken for mere end 150 mio. gennem tiden.
Fensmark Brugsforening satser meget på slagter / delikatesse samt vin, som de nu gennem 10 år selv har importeret under navnet FensWine.

Hauge Byg, Holmegaardsvej 5B, 4684 Holmegaard
Oplæg v/ direktør Claus Hauge
Hør historien om håndværksvirksomheden som ikke kun har sloganet "bygger på tillid" men også lever efter det hver eneste dag.
Hauge-byg har udviklet sig fra en enkeltmandsvirksomhed i 2006 til Anpartsselskab med 15 ansatte fordelt på tømrer- og murerforretning.
Opgaverne spænder vidt fra den lille køkken montering til totalentrepriser, hvor kunden bliver løftet igennem processen fra start til slut.
Der vil være rig mulighed for, at høre om forretningsopbygningen og hvorfor de tror på at gøre en forskel for kunderne.

Holmegaard Værk, Spisning i Hebsgaardhallen

Tak for i dag – bussen kører retur til ZBC

Gratis for medlemmer – ikke medlemmer betaler kr. 575,- (ved indmeldelse i Næstved Erhvervsforening modtages kreditnota)

Tilmelding senest 21. september 2022.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på telefon 81 44 22 93.