Virksomhedscrawl 2023

Vi byder velkommen til inspirationstur for alle medlemsvirksomheder i Næstved Erhvervsforening. På denne dag besøger vi virksomheder, der hver især får eller har haft stor betydning for Næstveds erhvervsliv igennem mange år.

Vi ser frem til nogle spændende timer, hvor vi kommer rundt i kommunen og du skal blot læne dig tilbage og forhåbentlig suge til dig med ny viden og inspirerende indlægsholdere.

Arrangementet afholdes i september 2023, kl. 12.30 - 20.00.

Programmet for dette års virksomhedscrawl er ved at komme på plads.

Det er gratis at deltage i arrangementet, og du har snart mulighed for at tilmelde dig arrangementet.
Arrangementet er gratis for medlemmer – ikke medlemmer betaler kr. 575,- (ved indmeldelse i Næstved Erhvervsforening modtages kreditnota).